Espanyol

Quique: "Ens hem ficat en una involució, hem de tornar a la base de l'any passat"

L'entrenador blanc-i-blau creu que l'equip té marge de millora per acabar la temporada escalant posicions a la classificació

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha comparegut davant dels mitjans de comunicació abans que l'Espanyol marxi cap a la Corunya per enfrontar-se en partit de Lliga al Dépor (divendres, a les 21:00). En primer lloc, missatge d'optimisme barrejat amb autocrítica i remarcant que encara hi ha marge per millorar:

"Només pensem en positiu, a fer una bona actuació, un bon resultat i que tinguem la possibilitat de jugar en una altra lliga. Ens hem d'entrenar i treballar fins que les coses surtin més bé. Els resultats no ens han acompanyat i tot depèn de nosaltres."

Pel que fa a un pla de futur amb més bones perspectives, l'entrenador té molt clar quin és el camí que han de seguir:

"Creiem que el que vam aconseguir l'any passat serveix. Hem de tornar a aquella base. Ens hem ficat en una involució i ara ens toca investigar què ha passat per trobar les solucions. Estem fent autocrítica. Hem de recuperar la seguretat i la fiabilitat."

Sobre el rival, el Dépor, penúltim classificat a la Lliga i amb un entrenador acabat d'aterrar, Clarence Seedorf, que arriba amb la intenció de fer el que no han aconseguit els seus dos predecessors a la banqueta en aquesta temporada, el tècnic blanc-i-blau es mostra convençut que serà un matx dels complicats:

"No es pot donar per acabat cap equip de la Lliga. Tenen jugadors molt desequilibrants i poden tenir una bona ratxa. És un equip perillós perquè és una final per a ells."

ARXIVAT A:
Quique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut