Quique Sánchez Flores, a la roda de premsa prèvia al partit del Màlaga
Espanyol

Quique, davant d'una setmana amb dos partits: "Tenim els jugadors frescos, recuperats i concentrats"

L'entrenador blanc-i-blau confia en el gruix de la plantilla per afrontar el compromís de Lliga de dilluns i el de Copa, de dijous

Actualitzat

Quique Sánchez Flores ha comparegut en roda de premsa just després de dirigir l'últim entrenament de l'Espanyol abans del partit contra el Màlaga.

El tècnic blanc-i-blau creu que té prou fons d'armari per afrontar una setmana amb dos compromisos importants, Lliga, dilluns, i Copa, dijous:

"Tenim els jugadors frescos i recuperats i, de moment, molt concentrats en el partit de demà"

Sobre la irregularitat en el joc que ofereix l'Espanyol aquesta temporada, el tècnic blanc-i-blau treu ferro i apunta a la solució:

"Tant a casa com a fora hem de prestar més atenció. Seguim treballant per donar la nostra millor versió, el camí és molt llarg. Tenim una nova oportunitat per saber si hem après dels errors. Aquestes petites desconnexions que patim són les que ens fan mal. Són errors corregibles i els podem evitar del tot."

Pel que fa als noms propis, Sánchez Flores reconeix que la baixa d'Óscar Duarte és un contratemps als seus plans i que haurà de recuperar la fórmula d'Hermoso i David López com a parella de centrals. En canvi, sobre qui ocuparà la porteria, l'entrenador perico insisteix que els dos porters, Pau i Diego López, són de la seva confiança.

 

Anar al contingut