Girona

Quique Cárcel: "Machín és patrimoni del Girona i no el podem deixar marxar així com així"

El director esportiu del club blanc-i-vermell ha explicat que el tècnic i el club han exposat les seves primeres pretensions pel que fa a la renovació de l'entrenador

Actualitzat

Després de reunir-se amb Pablo Machín i els seus representants, el director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, ha passat pels micròfons del programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, i ha explicat que les dues parts han exposat les seves pretensions pel que fa a la renovació de l'entrenador sorià.

"Ell és molt feliç a Girona. Tinc molt bona relació amb ell i sap que té marge de creixement amb nosaltres. Estem començant a parlar, però som conscients que en qualsevol moment pot passar qualsevol situació. Tots som professionals i és normal que pensem pel nostre futur. Estic convençut que el míster només té el Girona al cap."

"Té una clàusula de rescissió pagable, no és barata, però és pagable. Però ell ja és patrimoni del club, creiem en ell i no el podem deixar marxar així com així, però si ve un club i paga no el podrem retenir."

"Volem que dirigeixi el projecte molts anys més. Vull que sigui conscient que creiem en ell i ell creu en el Girona. Estic convençut que hi haurà una entesa, però és una qüestió de números."

Amb la permanència assegurada, Quique Cárcel ja està treballant en la temporada que ve i en aquest sentit és clau saber si Machín continuarà dirigint la banqueta blanc-i-vermella.

"Hi ha molts jugadors clau en el sistema del Pablo que estan pendents de renovar."

Sobre el fet d'assegurar la permanència del Girona a Primera Divisió el mes de març:

"Estem vivint un somni. Estava convençut que seria un any duríssim i, en canvi, avui estem salvats. Hem de disfrutar del que ens està passant. Per als que venim de baix, això és un premi."

Objectiu: Europa?

"Hem d'intentar quedar el més a dalt possible. Intentarem aconseguir una fita històrica com aquesta, però també hem de tenir els peus a terra perquè l'any que ve tornarem a tenir l'objectiu de la permanència i serà complicat jugar a Europa al mateix temps amb el pressupost que tenim."

El futur de Stuani?

"La seva clàusula és de 20 milions i això és el pressupost de tot l'equip. Però no el veig fora de l'estructura del Girona. Té una edat i valora altres coses com ara la família. Segueixo pensant que Stuani serà el davanter del Girona l'any que ve."

I el de Portu?

"Sabíem que podia passar el que ha passat. Està fent una temporada brutal. La meva idea és que continuï."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut