El duel Nibali-Quintana té tots els números de centrar l'interès en el Giro del centenari (Reuters)
Ciclisme

Quintana i Nibali parteixen com a favorits per adjudicar-se la 100a edició del Giro

La gran volta italiana tindrà 5 finals en alt que prometen molta emoció fins a l'última setmana de competició

Actualitzat

Aquest divendres arrencarà l'edició centenària del Giro d'Itàlia, una edició molt especial que retrà homenatge als grans campions de la història de la cursa i amb les mirades posades en el duel entre Nairo Quintana i l'últim guanyador, Vincenzo Nibali.

La carrera rosa presenta un recorregut emocionant, que inclou dues contrarellotges i cinc finals en alt. La muntanya adquirirà un gran protagonisme sobretot a l'última setmana de competició.  

El duel entre Quintana i Nibali és el principal atractiu d'aquest Giro, però altres corredors volen aprofitar la condició de tapats per donar la sorpresa. Aquest és el cas de Mikel Landa, que juntament amb Geraint Thomas és el corredor més important de l'Sky. També parteixen amb opcions sobre el paper l'holandès Kruijswijk (Lotto Jumbo), que va portar la mallot rosa l'any passat, Thibaut Pinot (FDJ), Zakarin (Katusha) i Mollema (Trek).

Les tres primeres etapes d'aquest Giro es disputaran a Sardenya. Després de la primera setmana de descans, arribarà el primer port de muntanya,  amb els 18 km d'ascensió a l'Etna.

Anar al contingut