Surf de neu

Queralt Castellet: "M'he tret l'espina dels Jocs de Sotxi"

La surfista de neu catalana, subcampiona mundial de "half-pipe" a l'estació austríaca de Kreishcberg, ha reconegut que encara no és conscient de la gesta que ha aconseguit.

Actualitzat

La catalana Queralt Castellet, medalla de plata a la final de "half-pipe" dels Mundials de surf de neu disputats a l'estació austríaca de Kreischberg, ha assegurat aquest dilluns que amb la consecució de la medalla s'ha tret "l'espineta dels Jocs Olímpics d'Hivern de Sotxi", on no va pujar al podi després d'una caiguda en la final olímpica.
 
"L'últim truc de la final és el mateix que ara em va donar la medalla de plata", ha apuntat la surfista de neu catalana, de 25 anys, en una roda de premsa celebrada a la seu del Consell Superior d'Esports (CSD) a Madrid.

"Encara que són competicions diferents i no puc relacionar-les, sí que m'he tret l'espina que tenia clavada des dels Jocs de Sotxi després de fer a la perfecció el truc a la final del Mundial", ha reconegut. Encara "amb el cap en la competició", Queralt Castellet ha admès no haver assimilat el valor d'una gesta que l'ha convertida en la primera medallista espanyola en uns Campionats del Món de surf de neu. "Feia quatre Mundials que perseguia això, però sempre havia tingut mala sort, tot i haver evolucionat tècnicament", ha recordat.

La mirada cap al futur fa vertigen. Per als Jocs de Pyeongchang 2018, a Corea del Sud, encara falta. Un any abans, el 2017, el Mundial arriba a Sierra Nevada. Castellet és conscient que, després de la plata mundialista, la pressió serà molt més gran.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut