Poliesportiu

Queralt Castellet competirà en la modalitat de snowboard super pipe als X-Games 2013

Els X-Games seran presents al canal Esport3, amb la transmissió d'una sèrie de proves dels esports d'acció extrems. La primera edició de la temporada és aquest cap de setmana a l'estació nord-americana d'Aspen, on es disputaran proves de snowboard, esquí i motos de neu. En les proves de snowboard debutarà la catalana Queralt Castellet, que competirà en la modalitat de snowboard super pipe.

Actualitzat
Els X-Games seran presents al canal Esport3, amb la transmissió d'una sèrie de proves dels esports d'acció extrems. El calendari d'aquesta temporada comença aquesta setmana, amb els jocs d'hivern de la població d'Aspen, als EUA, que el canal esportiu de TV3 transmetrà des de divendres i fins al diumenge 28.

Els X-Games és l'esdeveniment d'esports d'acció extrems més important del món i aquest 2013 hi haurà sis edicions d'aquests jocs: dues amb esports de neu i quatre més, una de les quals es disputarà per primera vegada, a Barcelona, amb esports d'estiu. El canal Esport3 transmetrà les proves.

La primera edició de la temporada és aquest cap de setmana a l'estació nord-americana d'Aspen, on es disputaran proves de snowboard, esquí i motos de neu. En les proves de snowboard debutarà la catalana Queralt Castellet, que competirà en la modalitat de snowboard "super pipe". Altres proves que el canal Esport3 oferirà des d'Aspen, aquest cap de setmana, seran: la competició de salts "big air"; "super pipe" o "slope style", de snow i d'esquí; i "freestyle" de motos de neu, en què es poden veure salts inversemblants amb aquestes motos sense rodes.

Totes aquestes transmissions es podran seguir també a través de www.esport3.cat, així com a través de l'App per a dispositius mòbils d'Esport3.

El calendari de disputa i transmissió de les sis edicions dels X-Games 2013:


Del 24 al 27 de gener: ......................... Aspen (EUA).

Del 20 al 22 de març: ...........................Tignes (França)

Del 18 al 21 d'abril: ...............................Foz do Iguaçu (Brasil)

Del 16 al 19 de maig: ............................Barcelona

Del 27 al 30 de juny: .............................Munic (Alemanya)

De l'1 al 4 d'agost: ................................Los Angeles (EUA)

Anar al contingut