Queralt Castellet no ha planxat l'últim truc de la primera mànega. (Foto: Reuters)
Sotxi-2014

Queralt Castellet acaba onzena a la final del "halfpipe" de surf de neu als Jocs de Sotxi

Galleda d'aigua freda per a l'esport català als Jocs d'hivern de Sotxi. Queralt Castellet, la nostra opció més ferma de medalla, no ha fet una bona final al "halfpipe" de surf de neu i ha acabat 11a classificada amb una baixada de 61.75 punts. Kaitlyn Farrington (Estats Units) s'ha emportat l'or amb 91.75 punts. Tora Bright (Austràlia) ha estat plata i Kelly Clark (Estats Units), bronze.

Actualitzat

Galleda d'aigua freda per a l'esport català als Jocs d'hivern de Sotxi. Queralt Castellet, la nostra opció més ferma de medalla, no ha fet una bona final al "halfpipe" de surf de neu i ha acabat 11a classificada amb una baixada de 61.75 punts. Kaitlyn Farrington (Estats Units) s'ha emportat l'or amb 91.75 punts. Torah Bright (Austràlia) ha estat plata i Kelly Clark (Estats Units), bronze.

La primera baixada de Castellet (Sabadell, 1989) ha estat sensacional. Velocitat i altura durant gairebé tot el recorregut, però al final del mig tub no ha planxat l'últim truc i ha caigut de cul a terra. Els jutges l'han penalitzada: 61.75 punts i 7a plaça provisional. Les altres favorites, Torah Bright i Kelly Clark, també han fallat en la primera mànega.

Segona mànega emocionant amb la lluita per les medalles oberta de bat a bat, ja que les puntuacions no s'arrosseguen i només valora la millor baixada. La tensió ha pogut amb Castellet, que havia fet una qualificació matinal excel·lent, i només ha puntuat 55.25 per aconseguir l'onzena plaça final. Les nord-americanes Farrington i Clark i l'australiana Bright han demostrat nervis d'acer i han aconseguit pujar al podi.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut