Agüero, en el moment de ser expulsat (Reuters)
Futbol

Quatre partits de sanció a Agüero i tres a Fernandinho després de ser expulsats contra el Chelsea

El Manchester City haurà d'afrontar els pròxims partits sense dos dels seus puntals, que van ser expulsats en la derrota davant el Chelsea (1-3)

Actualitzat

El Manchester City pagarà un preu molt car per la derrota davant el Chelsea (1-3). L'equip de Pep Guardiola no només va perdre l'oportunitat d'arrabassar a l'equip londinenc el lideratge de la Premier League, sinó que a més haurà de remuntar el vol sense Sergio Agüero: el davanter argentí ha estat castigat amb quatre partits de sanció arran de la dura entrada que va etzibar a David Luiz a les acaballes del partit, i que li va costar la targeta vermella directa.

El fet de ser reincident en una jugada d'aquesta mena ha costat a Agüero un càstig sever. També el seu company Fernandinho ha estat suspès, en el seu cas amb tres partits de sanció, per protagonitzar una picabaralla amb Cesc Fàbregas just després de l'entrada d'Agüero. Un dels partits en què el City no podrà comptar amb aquests dos jugadors és contra l'Arsenal, un altre dels aspirants al títol.  

Anar al contingut