Esports

Quatre exesportistes olímpics formaran part de l'equip del "Tot gira" que participarà a la Marató de Barcelona

Dani Ballart, Natàlia Via-Dufresne, Jesús Ángel García Bragado i Tomàs Jofresa integren l'equip que participarà a la Marató de Barcelona el pròxim mes de març

Actualitzat

El "Tot gira" ha presentat el repte que, per cinquena vegada, prepara de cara a la Marató de Barcelona. Aquest any participaran quatre atletes que van ser olímpics a Barcelona 92 i que estan disposats a preparar-se amb Carles Castillejo, maratonià acabat de retirar, per córrer en aquesta prova esportiva, que es farà l'11 de març del 2018 a la capital catalana.

Els participants són 4 exesportistes d'elit que van ser olímpics a Barcelona 92. Dani Ballart, exjugador de waterpolo i medallista als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i col·laborador del "Tot gira"; Natàlia Via-Dufresne, exregatista i medallista als Jocs Olímpics de Barcelona 92; Jesús Ángel García Bragado, exmarxador, que va ser a Barcelona 92, i Tomàs Jofresa, exjugador de bàsquet, que també va participar als Jocs Olímpics de Barcelona.

El repte del "Tot gira" és una prova de superació amb exesportites d'elit que s'entrenaran durant 16 setmanes. El diumenge 11 de febrer del 2018 participaran en la Mitja Marató de Barcelona, un bon test de cara a la prova final, la Marató de Barcelona, que correran l'11 de març del 2018.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut