Imatge promocional de Qatar Airways amb l'avió del Barça (www.fcbarcelona.cat)
Imatge promocional de Qatar Airways amb l'avió del Barça (www.fcbarcelona.cat)
Barça

Qatar Airways negocia amb el Barça per a continuar sent la seva companyia aèria oficial

El director general de Qatar Airways, Akbar al Baker, vol que l'aerolínia continuï lligada al Barça, després de perdre el concurs vers Rakuten

Actualitzat

L'aerolínia Qatar Airways està negociant amb el FC Barcelona després d'haver perdut el concurs de patrocinador oficial de l'equip, en benefici de la companyia japonesa Rakuten. Qatar Airways estudia la possibilitat de continuar sent l'aerolínia oficial del club.

"El nostre patrocini acabarà al juny amb el Barcelona i estem discutint ser la seva aerolínia oficial, no només volem que el nostre nom hi sigui, sinó que també volem afegir un valor", ha dit el director general de Qatar Airways, Akbar al Baker, durant la presentació del partit amistós que enfrontarà aquest dimarts a Doha al Barça i a l'Al Ahli qatarià.

Sobre la selecció de Rakuten com a nou patrocinador principal del Barça, Akbar al Baker assegura que "vam perdre la candidatura per patrocinar al Barcelona i se'l va emportar una empresa japonesa per als pròxims quatre anys. És una pena que l'altra marca fos seleccionada i no la nostra, que és una marca forta i reconeguda pel món", ha conclòs.

 

Anar al contingut