Barça

Puyol veu amb optimisme la seva renovació i afirma que vol seguir jugant fins als 40 anys

El Barça s'ha entrenat aquest matí per començar a preparar l'últim partit de l'any. Carles Puyol ha sortit en roda de premsa i ha parlat de la seva futura renovació. El capità diu que vol jugar fins als 40 anys i que no hi haurà problema per arribar a un acord amb el club.

Actualitzat
El Barça s'ha entrenat aquest matí per començar a preparar l'últim partit de l'any. Carles Puyol ha sortit en roda de premsa i ha parlat de la seva futura renovació. El capità diu que vol jugar fins als 40 anys i que no hi haurà problema per arribar a un acord amb el club. "No hi haurà cap problema amb la meva renovació. El meu representant i el club n'estan parlant. El que he dit és que vull seguir jugant i l'acord està molt avançat", ha afirmat. I ha expressat la il·lusió de "jugar fins als 40 anys, però si ja no m'ho passo bé, em retiraré abans i tampoc vull arrossegar-me pels camps".

El de la Pobla de Segur també s'ha mostrat content per la trajectòria de l'equip i ha tornat a significar el discurs prudent iniciat per Tito Vilanova: "L'equip està molt bé i ens surt tot, però no ens podem confiar. Si hi ha un equip que mai abaixa els braços és el Madrid". Tot i així ha reconegut que era difícil de creure que a aquestes altures de la temporada tindrien aquesta diferència de punts respecte als blancs.

Puyol també ha parlat d'Alex Song: "És un jugador molt bo i ens ajudarà molt però davant té per a mi al millor jugador del món en la seva posició" referint-se a Busquets, de qui també ha dit maravelles: "És bàsic per a nosaltres, sembla que no hi és però és importantíssim".

El tuit en defensa de la llengua

Sobre el posicionament que va fer en una piulada en defensa de la llengua, Carles Puyol ha estat contundent: "No és política, és cultura, és la nostra llengua, no tinc res més a dir i ho tornaria a fer".

Sessió per preparar el duel de Valladolid

La sessió per preparar el que serà l'últim partit de l'any, el que ha de jugar dissabte a les 18 h a Valladolid, ha estat suau. Els titulars que van guanyar l'Atlètic de Madrid han fet recuperació. Mentre Abidal continua fent feina al marge del grup, Adriano, Iniesta i Mesi han fet treball específic. Adriano va ser substituït en els útims minuts per precaució.




VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut