Barça

Puyol: "Guardiola ha marcat un abans i un després en el món del futbol"

Carles Puyol ha comparegut davant dels mitjans l'endemà que Pep Guardiola va anunciar que ho deixa. El jugador, un dels capitans de la plantilla, ha mostrat la seva profunda admiració per la feina feta pel Pep: "Agraïm tot el que ens ha donat. Crec que ha marcat un abans i un després en el món del futbol". Puyol ha reconegut que és un cop que Guardiola marxi, però ha assegurat que "la millor notícia és que el Tito Vilanova en prengui el relleu. La mateixa idea tindrà continuïtat".

Actualitzat
El jugador de La Pobla de Segur ha reconegut que fa una setmana no s'hagués cregut el que finalment ha passat. Fins i tot, abans de la tornada amb el Chelsea, tampoc: "No havíem notat res. Continuava treballant amb la mateixa actitud i ganes. Ens en vam assabentar just abans de l'entrenament de divendres. Durant els dos dies després de l'eliminació van sortir molts rumors i ja ens ho esperàvem". 

La Copa, el millor adéu per a Guardiola

Puyol ha afirmat que entenen les raons expressades per Guardiola per no renovar el seu contracte i que ara tenen encara més ganes de guanyar la Copa del Rei. Serà el comiat del tècnic. Puyol assegura que "sempre motiva un títol, però ara el volem conquerir pel míster".

Suport clar a Tito Vilanova


Puyol ha deixat clar que han de mirar endavant, "la vida continua", ha dit, i alhora s'alegra del nomenament de Tito Vilanova com a successor del Pep: "Tito coneix millor que ningú l'equip, sap moltíssim de futbol, coneix perfectament la filosofia. És la persona ideal per a continuar aquest projecte".
 
El Rayo, en un segon terme

A tot això, el partit de diumenge contra el Rayo ha quedat molt difuminat i més amb el Madrid a set punts. Xavi i Piqué són baixa per per lesió i Guardiola ha hagut de convocar tres homes del filial per completar la convocatòria: Bartra, Montoya i Tello. L'equip marxa el mateix diumenge al migdia cap a la capital espanyola.





NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut