Jocs Olímpics

Putin fulmina el vicepresident del Comitè Olímpic rus pels retards en els Jocs d'Hivern de Sotxi 2014

Falta un any perquè comencin els Jocs Olímpics d'Hivern a la ciutat russa de Sotxi. Un aniversari incòmode per diversos motius. El més significatiu, la destitució fulminant d'Akhmed Bilalov, vicepresident del Comitè Olímpic rus. Ha estat el mateix Vladímir Putin el qui l'ha fet fora personalment, després del retard de dos anys i mig acumulat en les infraestructures i pels sobrecostos pagats, amb sospites de corrupció.
Falta un any perquè comencin els Jocs Olímpics d'Hivern a la ciutat russa de Sotxi. Un aniversari incòmode per diversos motius. El més significatiu, la destitució fulminant d'Akhmed Bilalov, vicepresident del Comitè Olímpic Rus. Ha estat el mateix Vladímir Putin el qui l'ha fet fora personalment, després del retard de dos anys i mig acumulat en les infraestructures i pels sobrecostos pagats, amb sospites de corrupció.

El cost total dels Jocs serà de 50.000 milions de dòlars, 5 vegades més del pressupost inicial. A més a més, Human Rights Watch ha denunciat les males condicions de treball dels obrers de la construcció.