Murray, durant el torneig de Roma, tractant els seus problemes d'esquena. (Foto: EFE)
Tenis

Punt final a la temporada d'Andy Murray, que s'ha d'operar de l'esquena

El tenista britànic Andy Murray es perd el que queda de temporada per culpa d'una operació d'esquena. L'escocès, de 26 anys i número 3 del món, posa punt final a un dels anys més reeixits de la seva carrera, en què ha guanyat a Wimbledon 77 anys després que ho fes per última vegada un britànic, Fred Perry.

Actualitzat
El tenista britànic Andy Murray es perd el que queda de temporada per culpa d'una operació d'esquena. L'escocès, de 26 anys i número tres del món, posa punt final a un dels anys més reeixits de la seva carrera, en què ha guanyat a Wimbledon 77 anys després que ho fes per última vegada un britànic, Fred Perry.

Les molèsties a l'esquena de Murray van ressorgir durant el Masters 1.000 de Roma aquest any, quan l'escocès es va acabar retirant. L'escocès ha esperat a completar l'últim Grand Slam de la temporada, l'Open dels Estats Units, on va arribar als quarts de final, abans d'entrar al quiròfan.

Murray no estarà present a la Copa de Mestres, que es disputarà a Londres del 4 a l'11 de novembre, i la seva intenció és estar en plena forma de cara a la nova temporada.
Anar al contingut