Tenis

Punt final a la temporada d'Andy Murray, que s'ha d'operar de l'esquena

El tenista britànic Andy Murray es perd el que queda de temporada per culpa d'una operació d'esquena. L'escocès, de 26 anys i número 3 del món, posa punt final a un dels anys més reeixits de la seva carrera, en què ha guanyat a Wimbledon 77 anys després que ho fes per última vegada un britànic, Fred Perry.

Murray, durant el torneig de Roma, tractant els seus problemes d'esquena. (Foto: EFE)

El tenista britànic Andy Murray es perd el que queda de temporada per culpa d'una operació d'esquena. L'escocès, de 26 anys i número tres del món, posa punt final a un dels anys més reeixits de la seva carrera, en què ha guanyat a Wimbledon 77 anys després que ho fes per última vegada un britànic, Fred Perry.

Les molèsties a l'esquena de Murray van ressorgir durant el Masters 1.000 de Roma aquest any, quan l'escocès es va acabar retirant. L'escocès ha esperat a completar l'últim Grand Slam de la temporada, l'Open dels Estats Units, on va arribar als quarts de final, abans d'entrar al quiròfan.

Murray no estarà present a la Copa de Mestres, que es disputarà a Londres del 4 a l'11 de novembre, i la seva intenció és estar en plena forma de cara a la nova temporada.