Lliga de Campions

PSG, PSV, Benfica, Juventus, Arsenal, Dinamo de Kíev i Gant, possibles rivals del Barça als vuitens de final

París Saint-Germain, PSV Eindhoven, Benfica, Juventus, Arsenal, Dinamo de Kíev i Gant han acabat segons dels seus grups i es podrien enfrontar amb els blaugrana si així ho decideix el sorteig que es farà dilluns que ve a Nyon

David CarballoActualitzat

El FC Barcelona ja coneix els set possibles rivals en els vuitens de final de la Lliga de Campions, el París Saint-Germain, el PSV Eindhoven, el Benfica, la Juventus, l'Arsenal, el Dinamo de Kiev i el Gant han acabat segons dels seus respectius grups i es podrien enfrontar amb els blaugrana si així ho decideix el sorteig que se celebrarà dilluns que ve a Nyon.

Reial Madrid, Atlètic, Manchester City, Wolfsburg, Bayern de Munic, Chelsea i Zenit de Sant Petersburg, líders de grup

El Manchester City no s'enfrontarà al Barça als vuitens de final per tercer any consecutiu després d'acabar primer del grup D. L'equip de Pellegrini ha passat com a líder després d'imposar-se al Borussia Mönchengladbach per 4 a 2, un resultat que deixa la Juventus en segona posició. Per tant, l'última final de la Champions a Berlín es podria repetir però molt més aviat.

El Wolfsburg alemany també ha passat com a líder del grup B amb un triomf contra el Manchester United que ha deixat el conjunt de Louis Van Gaal fora de la Champions.

Per la seva banda, els dos equips de la capital espanyola han acabat la fase de grups com a primers classificats. El Reial Madrid ha liderat el grup A amb 16 punts, tres més que el PSG  i l'Atlètic de Madrid ha dominat el C amb 13 punts, tres més que el Benfica.

El Bayern de Munic ha complert el pronòstic i ha resolt amb solvència la seva classificació com a primer del grup F, amb 15 punts, en superar el Dinamo de Zagreb.

Mourinho dormirà tranquil després de veure com el seu Chelsea superava amb comoditat el Porto de Casillas i certificava el pas a la següent ronda com a líder del grup G.

Finalment, el Zenit de Sant Petersburg no ha pogut posar la cirereta al brillant inici de Champions després ensopegar amb el Gant belga. Tot i així, passa vuitens com a primer del grup H.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut