Lliga de Campions

PSG, Porto, Benfica, Bayern i Leverkusen, possibles rivals del Barça als vuitens de la Champions

Descartats el Manchester City per estar al mateix grup, i el Reial Madrid i el Sevilla per ser de la mateixa lliga, els blaugranes es poden enfrontar amb el PSG, el Bayern, el Benfica, el Porto i el Bayer Leverkusen

Actualitzat

El Barça ja coneix els seus possibles rivals en els vuitens de final de la Lliga de Campions després de la disputa de l'última jornada de la fase de grups. Descartats el Manchester City per estar al mateix grup, i el Reial Madrid i el Sevilla per ser de la mateixa lliga, els blaugranes es poden creuar amb la resta de segons classificats.

Dels cinc possibles rivals al sorteig de dilluns que ve, el Bayern de Munic i el PSG són els equips més perillosos, mentre que els altres tres, el Porto, el Benfica i el Bayer Leverkusen, són "a priori" conjunts més assequibles.

El Porto ha certificat la seva classificació després de golejar un Leicester que no es jugava res per 5 a 0, mentre que el Leverkusen, que ja s'havia assegurat la segona plaça, s'ha imposat al Mònaco per 3 a 0.

El Copenhaguen, tot i la seva victòria contra el Bruges (0-3), i l'Olympique de Lió, que no ha passat de l'empat a casa contra el Sevilla (0-0), no han pogut passar a vuitens de final com a segons de grup i s'hauran de conformar amb la Lliga Europa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut