PSG i Bayern de Munic es classifiquen per als vuitens de la Lliga de Campions; el Manchester United, encara no

En el grup B ja se saben els dos equips classificats per a la següent fase de la competició. PSG i Bayern es jugaran ara qui passa com a primer i qui ho fa com a segon

En el Grup B, el PSG ha tancat matemàticament la seva classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions amb una golejada contra l'Anderlecht (5-0). Verratti ha marcat el primer gol de la nit en el minut 30, Neymar ha fet el 2-0 en el temps de descompte de la primera part. Després del descans el protagonista ha estat Kurzawa, que ha completat un "hat-trick" amb els seus gols en els minuts 52, 72 i 78.

El Bayern de Munic també s'ha assegurat la seva presència en les eliminatòries gràcies al seu triomf per 1-2 al camp del Celtic de Glasgow. L'equip de Jupp Heynckes, sense els lesionats Lewandowski i Müller, ha marcat primer, en el minut 22, mitjançant Coman. McGregor ha empatat pels escocesos en el minut 74 i Javi Martínez ha fet el definitiu 1-2 en el 77. El PSG lidera aquest grup amb 12 punts, per 9 dels alemanys, 3 del Celtic i cap de l'Anderlecht.

L'United, invicte però no classificat

En el Grup A, el Manchester United ha guanyat per 2-0 el Benfica. Els anglesos han inaugurat el marcador en el minut 45, amb un gol en pròpia porta de Svilar. Fa 15 dies, una errada d'aquest porter belga ja va donar els tres punts als de José Mourinho en el matx que es va jugar a Portugal. El jove, de 18 anys, però, s'ha refet aturant un penal a Martial i les aproximacions de Lukaku, el mateix Martial i Mkhitaryan. El 2-0 l'ha fet Danny Blind de penal en el minut 78.

A l'altre partit d'aquest grup, el CSKA de Moscou ha guanyat al camp del Benfica per 1-2. Els portuguesos s'han avançat en el minut 32 amb un gol de Zuffi, però els russos han remuntat amb els gols de Dzagoev en el minut 65 i de Wernbloom en el 79. L'United lidera aquest grup A amb 12 punts, per 6 de Basilea i CSKA. El Benfica encara no ha sumat cap punt. Tot i mantenir-se invictes, els anglesos encara no estan classificats per als vuitens.