Francesc Latorre, Isidre Esteve i Xavier Guillén són els conductors del programa especial Dakar 2016
Francesc Latorre, Isidre Esteve i Xavier Guillén són els presentadors del programa especial Dakar 2016
Ral·li Dakar

Programa especial Dakar 2016 al canal Esport3 amb tots els protagonistes

Els pilots protagonistes d'aquesta edició explicaran la seva experiència en un programa especial d'Esport3 conduït per Francesc Latorre i Isidre Esteve

Actualitzat

El Dakar 2016 ja ha acabat i els participants catalans ja han tornat de Sud-amèrica. Esport3 ha preparat un programa especial per aquest vespre, a les 21.00, on estaran presents la majoria de pilots de casa nostra que han pres part en la cursa més dura del món.

Gerard Farrés, que ha acabat vuitè en motos, Laia Sanz o Jordi Viladoms seran alguns dels protagonistes que analitzaran el que ha passat en aquesta categoria. Els debutants Armand Monleón o Iván Cervantes també explicaran la seva primera experiència en aquest ral·li. Nani Roma, Lucas Cruz (copilot de Carlos Sainz), Xevi Pons i Xavi Foj parlaran del que ha passat en l'apartat de cotxes, on la victòria se l'ha adjudicat el francès Stéphane Peterhansel.

També hi haurà temps per als camions, on Moi Torrellardona ha aconseguit la victòria absoluta com a navegant de l'holandès Gerard de Rooy. Pep Vila, Jordi Juvanteny i Albert Llovera, que s'ha estrenat en aquesta categoria, en completaran l'anàlisi. El programa el conduiran, com ha passat a cada etapa del Dakar, Francesc Latorre i el pilot Isidre Esteve. Aquesta vegada, però, se'ls sumarà Xavier Guillén, que ha estat l'enviat especial de TV3 a l'Argentina i Bolívia. 

Anar al contingut