Bàsquet

Primera exhibició en pretemporada de Kobe Bryant amb uns Lakers molt reforçats

El jugador franquícia de l'equip californià comença a escalfar motors de cara a la temporada. Aquesta matinada, a l'Staples Center de Los Angeles, ha demostrat que està a punt per començar la lliga regular.

Daniel AlentoActualitzat

Kobe Bryant ha jugat el seu primer gran partit del curs. Tot i que ha estat en pretemporada i davant un rival propici com el Maccabi Haifa, l'escorta ha contribuït amb 21 punts en 18 minuts al triomf del Los Angeles Lakers per 126 a 83. Bryant ha anotat 4 dels seus 6 llançaments triples i 2 dels seus 4 dobles, a més dels cinc tirs lliures que ha disposat. El brasiler Marcelinho Huertas ha contemplat l'exhibició del seu company des de la banqueta. Una lesió l'ha impedit jugar.

Amb 37 anys, Bryant encara la seva última temporada de contracte amb els Lakers, després de dues que les lesions l'han castigat. La 2013-14 només va poder jugar 6 partits. Recuperat d'un trencament del tendó d'Aquil·les de la temporada anterior, va patir una fractura a la tíbia. El curs passat va disputar 35 partits abans de quedar fora de joc per un altre problema físic, ara a l'espatlla dreta.

Per acompanyar al seu jugador franquícia els californians han configurat una bona plantilla. Amb jugadors joves de llarg recorregut con els bases D'Angelo Russell, Jordan Clarkson i l'aler pivot Julius Randle. Amb anotadors experts com Nick Young i Louis Williams. Amb el gegant Roy Hibbert a la pintura. I amb la tornada a l'equip del sempre imprevisible Metta World Peace, abans anomenat Ron Artest.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut