Adrià Vilanova (@cfhercules)

Primer gol d'Adrià Vilanova, fill de Tito Vilanova, com a futbolista professional

Ha coincidit amb la seva primera titularitat a l'Hèrcules

Adrià Vilanova, fill de l'exentrenador del FC Barcelona Tito Vilanova, s'ha estrenat aquest diumenge com a golejador com a futbolista professional en el que també ha estat el seu primer partit com a titular a Segona B. El defensa, ara a l'Hèrcules d'Alacant, ja havia debutat la temporada passada a Segona B amb el Barça B, tot i que només va disposar de 5 minuts davant de l'Atlètic Saguntí. Aquesta temporada semblava no comptar pel tècnic Gustavo Siviero, que no li havia donat cap minut. Fins aquest diumenge.

A casa, davant del Peralada (3-2), Adrià Vilanova ha estat titular, i en el minut 37 ha aconseguit empatar el marcador quan l'afició local estava xiulant l'equip. El jove de 20 anys també ha intervingut en l'inici de la jugada del 2-1, tallant l'atac visitant. Poc després del partit, la directiva de l'Hèrcules ha anunciat la destitució de l'entrenador. El seu era un projecte per pujar de categoria, però no ha començat bé la temporada. Els problemes que ha tingut per superar el Peralada, un dels cuers del Grup III de la Segona B, han sentenciat Siviero.