Espanyol

Primer entrenament d'Uche i Coutinho a les ordres de Pochettino i Víctor Sánchez passa la revisió mèdica

L'Espanyol té un objectiu molt ambiciós: la classificació per a la pròxima edició de la Lliga de Campions. Des d'aquest matí ja té dos reforços que volen contribuir a fer possible aquesta fita. Víctor Sánchez, el tercer home per a Pochettino, s'hi incorporarà a la pròxima sessió, ja que aquest matí ha passat la revisió mèdica. El conseller delegat, Joan Collet, i el director esportiu, Ramon Planes, s'han mostrat satisfets per les seves arribades. "Coutinho era una oportunitat de mercat i l'hem aprofitat. Uche coneix bé la categoria i ens semblava una bona aposta", ha assegurat Planes.

Actualitzat
Des que van posar els peus a Barcelona, tot ha anat molt de pressa per a Philippe Coutinho i Kalu Uche. L'Espanyol ha presentat avui a l'estadi de Cornellà-el Prat dos dels seus tres fitxatges d'hivern: el mitjapunta brasiler Philippe Coutinho i el davanter nigerià amb passaport espanyol Kalu Uche, que ja s'han entrenat aquest matí després de passar la revisió mèdica.

Coutinho, que s'incorpora cedit per l'Inter de Milà sense opció de compra fins al final de temporada, espera respondre "amb assistències i gols -ha dit- a tota l'expectació que ha generat el meu fitxatge al camp; vull ajudar el bloc i créixer cada vegada més". El jugador, de 19 anys, jugarà amb el dorsal 23, "per Michael Jordan", ha assenyalat. El futbolista busca tenir minuts a l'Espanyol per arribar al màxim als Jocs Olímpics de Londres: "Vull fer-ho molt bé, és una possibilitat molt important per a mi. Hi havia quatre clubs interessats, però he elegit l'Espanyol". Les seves referències són els seus compatriotes Ronaldo i Kaká. "M'inspiren", ha dit.

Uche, de 29 anys i amb el dorsal 12, firma per al que queda de temporada i la que ve. "Faré el que pugui per ajudar. Vaig arribar aquí quan era un nen i vaig disfrutar molt, estic contentíssim de tornar. El vestidor és una família", ha comentat. L'ariet ha assegurat que la seva forma física "és bona malgrat portar uns dies sense entrenar".

Víctor Sánchez ha estat l'últim d'incorporar-se. L'exblaugrana ja ha passat revisió mèdica amb el club i demà ja el presentaran com a nou jugador per al que queda de temporada i tres més.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut