Fórmula 1

Primer cara a cara entre Fernando Alonso i Kimi Raikkonen a Xest

El duel McLaren-Ferrari o, si ho prefereixen, Alonso-Raikkonen, amb els seus nous equips, ja treu espurnes quan encara falten 48 dies perquè comenci el Mundial. L'escenari de la primera batalla ha estat el circuit de Xest. Alonso ja ha deixat clar que no està per orgues i ha fet fora de la pista un Ferrari. Els temps dels dos cotxes són, pràcticament, idèntics.

Actualitzat

El McLaren de Fernando Alonso i el Ferrari de Kimi Raikkonen. Primer cara a cara seriós entre el campió i l'aspirant, ja amb els nous cotxes. Cara a cara, per cert, sobre una pista mullada per la pluja que ha caigut durant tot el matí a Xest. Potser per això, Kimi s'ha passat més temps al box que no pas al cotxe. Només 9 voltes, suficients, però, per avisar i marcar el millor temps. Alonso s'ha quedat a només dues dècimes. La batalla pel Mundial promet emocions fortes.

El pilot asturià ha rodat molt més i ja té les primeres sensacions dels pneumàtics Bridgestone sobre mullat. A més, l'MP4/22 sembla fiable, sens dubte, la gran preocupació del bicampió del món després del fiasco de McLaren l'any passat. La pluja d'avui, ha provocat algunes sortides de pista com la de l'australià Mark Webber, amb el seu Red Bull o la de Luca Badoer, amb Ferrari, a qui Alonso, per cert, ha tocat sense voler. A València, també hi ha Honda i Renault, els altres dos equips a lluitar pel Mundial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut