Millán Sagrera va ser el preparador d'Antonio Peñalver quan l'atleta va guanyar la plata en els Jocs Olímpics de Barcelona 92 
Atletisme

Presó sense fiança per a l'entrenador Miguel Ángel Millán després de noves denúncies d'abusos sexuals

Fonts judicials han indicat que recentment hi ha hagut noves denúncies sobre suposats abusos sexuals a menors, la qual cosa ha portat a l'ingrés immediat a la presó de l'entrenador

Actualitzat

L'entrenador d'atletisme Miguel Ángel Millán Sagrera, ex-seleccionador nacional de proves combinades, ha entrat aquest dilluns a la presó sense fiança per presumptes abusos sexuals a menors després de noves denúncies sobre casos recents ocorreguts a Tenerife. La presó ha estat dictada per la titular del jutjat d'instrucció número dos de La Laguna (Tenerife), davant la qual ja havia prestat declaració el 15 de desembre del 2016, si bé llavors va quedar en llibertat amb càrrecs.

Fonts judicials han indicat que recentment hi ha hagut noves denúncies sobre suposats abusos sexuals a menors, la qual cosa ha portat a l'ingrés immediat a la presó de l'entrenador. Miguel Ángel Millán ja havia estat interrogat el mes de desembre passat per presumptes abusos sexuals a un esportista menor d'edat a qui estava preparant.

La denúncia va partir d'un dels seus pupils, que va declarar haver estat víctima d'abusos el 2011 i 2012, quan tenia entre 14 i 15 anys. Fins a la seva jubilació, Millán Sagrera, que ha negat els càrrecs, estava considerat com un dels entrenadors més prestigiosos de la seva especialitat. En el seu currículum, figura haver estat el preparador d'Antonio Peñalver quan l'atleta murcià va conquerir la medalla de plata en decatló en els Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.

Anar al contingut