L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha acollit la presentació de les Supercopes Catalanes d'handbol (Paco Largo - FCB)
Handbol

Presentades les finals de les Supercopes Catalanes d'handbol que es disputaran aquest dimecres a Sant Feliu de Llobregat

En la final masculina s'enfrontaran el FC Barcelona Lassa i el Fraikin BM Granollers i en la femenina, el KH-7 Granollers i l'Amposta. Els dos partits els oferirà en directe Esport3 a les sis de la tarda i a les nou del vespre, respectivament

Actualitzat

El Barça Lassa i el Fraikin Granollers disputaran dimecres la final de la Supercopa Catalana d'handbol amb els seus equips titulars. Aquest dilluns s'ha fet la presentació del partit que es disputarà al pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Serà el segon clàssic de la temporada ja que el Barça i el Granollers ja es van enfrontar la primera jornada de la Lliga Asobal al Palau Blaugrana amb un marcador final de 37 a 26 per als barcelonistes. Però, quan hi ha un títol en joc, la motivació puja, tot i que tots dos equips tenen un calendari molt atapeït.
           
La final de la Supercopa femenina la protagonitzaran el KH-7 Granollers i l'Amposta. En aquest cas és l'equip vallesà el que surt com a favorit. La final femenina es jugarà al mateix escenari, a un quart de sis de la tarda, i la masculina a les 9, totes dues en directe per Esport3.

Anar al contingut