Ciclisme

Presentada la Vuelta 2007, marcada per l'"operació Port" i pel retorn de l'ascensió a Covadonga

Aquest dimecres s'ha presentat una Vuelta marcada per l'estigma de "l'operació Port". Cap dels principals acusats hi ha estat present. La gran novetat és el retorn als llacs de Covadonga. La ronda del 2007 consta de 21 etapes, amb quatre finals en altura, una menys que la del 2006, i amb 74 quilòmetres de lluita contra el crono repartits en dues etapes. Aquesta vegada, la ronda tampoc no passarà per Catalunya.

Actualitzat

El retorn al llibre de ruta del final d'etapa als llacs de Covadonga és la novetat més important de la 62a edició de la Vuelta, que avui s'ha presentat a Madrid. L'organització vol centrar l'atenció des del primer moment, és per això que ha col·locat l'etapa més important de la Vuelta, la dels llacs, el quart dia de competició. Des del seu debut, el 1983, s'havien pujat en 15 ocasions, l'última l'any 2005, amb triomf d'etapa d'Eladio Jiménez.

Els altres finals en altura seran els de Cerler, Ordino-Arcalís i Abantos. Les primeres diferències es començaran a marcar abans de la primera jornada de descans. De manera consecutiva es disputaran una contrarellotge a Saragossa de 49 quilòmetres i les dues etapes pirinenques de Cerler i Ordino, que serviran per aclarir qui seran els que lluitaran pel triomf final.

Anar al contingut