Prandelli
Prandelli ha decidit marxar de València
Futbol

Prandelli deixa la banqueta del València tres mesos després d'haver acceptat el càrrec d'entrenador

El tècnic ha comunicat la decisió al club aquest mateix divendres i els seus advocats ja negocien les condicions de liquidació del contracte

Actualitzat

Cesare Prandelli ha dimitit com a entrenador del València CF aquest divendres. El tècnic italià ha pres l'entorn i el club per sorpresa, atès que només feia tres mesos que havia assumit el càrrec en substitució de Salvador González "Voro", el mateix home de la casa que ara tornarà a seure a la banqueta, segons ha avançat l'entitat.

Prandelli ha comunicat avui al director esportiu, García Pitarch, la decisió de plegar. Durant la tarda, els seus advocats s'han reunit amb el club per negociar la rescissió del contracte.

Cesare Prandelli ha dirigit el València en vuit partits de lliga, amb una sola victòria, per tres empats i quatre derrotes. En l'única eliminatòria de Copa que ha disputat, va guanyar els dos partits al Leganés i va classificar els xe per als vuitens de final.

L'entrenador s'havia obert diversos fronts al València, tant al vestidor com als despatxos. Fa poc, havia criticat l'equip -sense dir noms- tot exigint més compromís i "capacitat de sofriment" als seus homes. Amb la directiva no havia trobat sintonia en l'exigència de fitxar cinc jugadors veterans, als qual considerava necessaris per remuntar la situació de l'equip, que ara mateix és el dissetè a Primera i és a un pas del descens.

Anar al contingut