Bracciali i Starace, durant un partit de dobles de Copa Davis (EFE)
Tenis

Potito Starace i Daniele Bracciali, suspesos de per vida per manipulació de partits

La Federació Italiana de Tenis ha pres aquesta dràstica decisió i els ha imposat multes de 40.000 i 20.000 euros, respectivament, per la seva implicació en la compra de partits

Actualitzat

La Federació Italiana de Tenis ha decidit suspendre de per vida als tenistes Potito Starace i Daniele Bracciali per manipulació de partits i els ha imposat multes de 40.000 i 20.000 euros, respectivament.

Els dos jugadors, que van arribar a estar entre els 50 millors del món, van ser suspesos per l'ATP a finals del 2007. Bracciali, durant tres mesos per apostar 250 euros en diversos partits de tenis, i Starace durant sis setmanes per apostar 90 euros.
   
La Fiscalia de Cremona va descobrir a l'octubre de 2014 converses per Skype que implicaven Starace i Bracciali en la compra de partits de tenis. Segons la investigació policia, Bracciali exercia d'intermediari entre una xarxa d'apostants i els jugadors als que compraven o intentaven comprar.
   
Potito Starace, segons va denunciar al seu dia el diari italià "La Gazzetta dello Sport", va rebre diners per deixar-se perdre davant l'espanyol Pablo Andújar a la final del torneig de Casablanca.

Anar al contingut