Víctor Tomás, capità blaugrana, espera poder guanyar la que seria la 18a Copa del Rei (@FCBhandbol)
Handbol

Pot tornar a haver-hi final catalana entre Barça i Granollers a la Copa del Rei

En el sorteig que ha tingut lloc a la ciutat asturiana de Gijón, el Barça se les haurà amb els andalusos de l'Ángel Ximénez Puente Genil, mentre que el Granollers jugarà contra l'amfitrió, el Gijón Jovellanos, que ja està descendit

Xavi VegasActualitzat

Les semifinals de la Copa del Rei ja es coneixen. El Barça de Xavi Pascual jugarà contra els cordovesos de l'Àngel Ximénez de Puente Genil en la primera semifinal que tindrà lloc el dissabte dia 6 de juny a les 16.30. L'altre aparellament ha estat el del BM Granollers, que jugarà contra l'amfitrió Gijón Jovellanos, que a la lliga Asobal ja ha descendit i vol redimir-se guanyat la Copa. D'aquesta manera es pot donar una final catalana, tal com ja va succeir en la passada edició.

En el cas que Barça i Granollers guanyin les seves semifinals, això provocaria que la cinquena plaça també fos europea. En cas contrari, si el Puente Genil o el Gijón arribessin a la final anirien a Europa. Es pot donar el fet que el Jovellanos, entrenat per Alberto Suárez, estigui jugant competició europea i a la vegada a Divisió de Plata.

Gijón, primera vegada que acull una Final 4

Gijón acollirà els dies 6 i 7 juny 2015 la Final 4 de la XL Copa del Rei d'handbol. Per primera vegada, una de les màximes competicions a nivell nacional d'aquest esport recalarà a la capital de la Costa Verda.

Durant la setmana de la Copa del Rei, tota la ciutat es bolcarà amb l'handbol: activitats al carrer, Clinics, handbol platja, Minicopa Asobal de categoria cadet i com a colofó, el cap de setmana la celebració de les Final 4 entre FC Barcelona, Frainkin BM. Granollers, Àngel Ximénez Puente Genil i l'amfitrió, el Juanfersa Gijón.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut