Portugal, Irlanda, Croàcia i la República Txeca seran a l'Eurocopa 2012, després de superar la repesca

Portugal, Irlanda, Croàcia i la República Txeca seran a l'Eurocopa 2012, després d'aconseguir-ne el bitllet a la repesca. Els portuguesos van acabar golejant Bòsnia (6-2), després del 0-0 de l'anada. Irlanda, que tenia un 0-4 d'avantatge, en va tenir prou amb un empat 1-1 davant Estònia. En un altre partit, Croàcia i Turquia van empatar a zero i els croats van fer bo el 0-3 de l'anada. La República Txeca va guanyar Montenegro per la mínima (0-1). Així, el combinat txec va ampliar l'avantatge que tenia de l'anada amb un triomf per 2-0.

Portugal, 6 - Bòsnia, 2

Cristiano Ronaldo va obrir el marcador de falta directa al minut 8. El 2-0 va arribar de les botes de Nani amb un golàs. Just abans del descans, Bòsnia va retallar distàncies de penal amb una diana de Misimovic. En la represa, Cristiano Ronaldo va marcar el 3-1 al minut 54 i, dotze minuts després, Bòsnia va tornar a retallar distàncies amb el 3-2, obra de Spahic, tot i jugar amb un home menys per l'expulsió de Lulic. A partir d'aquí, Portugal va decidir que no volia patiments i va començar a golejar. Dos gols de Postiga (al 72 i al 82) i un de Veloso (al 80) van arrodonir la nit per als portuguesos. En el partit d'anada el resultat va ser d'empat a zero.

Irlanda, 1 - Estònia, 1

L'eliminatòria més clara de totes era la que enfrontava Irlanda amb Estònia, després del 0-4 de l'anada. Aquest dimarts, però, els irlandesos només van empatar. Es van avançar amb un gol de Ward al minut 31 i els estonians van aconseguir l'empat a la segona part, amb un gol estèril de Vassiljev.

Croàcia, 0 - Turquia, 0

També estava molt clara l'eliminatòria entre Croàcia i Turquia després del 0-3 de l'anada. Els turcs van intentar, almenys, guanyar el partit, però primer un xut al pal de Balci i més tard un xut llunyà del madridista Altintop van ser les ocasions més clares de Turquia, i Croàcia va poder celebrar sense patir la classificació.

Montenegro, 0 - República Txeca, 1

La República Txeca, que ja tenia l'eliminatòria ben encaminada pel 2-0 del partit d'anada, va guanyar Montenegro per un solitari gol de Jiracek quan faltaven 9 minuts pel final del partit.