Cristiano Ronaldo ha estat, una vegada més, decisiu per a Portugal (Reuters)
Mundial

Portugal derrota el Marroc (1-0) gràcies a Cristiano Ronaldo

Els africans han quedat eliminats del Mundial 2018

Actualitzat

La selecció de Portugal ha aconseguit la seva primera victòria en el Mundial 2018 en derrotar el combinat del Marroc. Els de Cristiano Ronaldo sumen ara quatre punts en el grup B, on hi ha la selecció espanyola, mentre que els africans, que en la primera jornada de la competició van perdre amb l'Iran, han quedat eliminats del torneig.

La primera part del partit no ha tingut un dominador efectiu d'un joc que, en diverses fases, ha estat bastant travat per un excés d'intensitat. Cap dels dos equips es podia permetre la derrota i això es notava. Cristiano Ronaldo ha marcat el gol de la victòria del seu equip (min. 4) en rematar, de cap, un córner. El davanter portuguès s'ha desmarcat molt bé del seu defensor.

Els marroquins han replicat poc després (min. 10) amb una jugada similar a la del gol portuguès. Benatia ha rematat de cap, també en un córner, però el porter Rui Patrício ha respost amb una bona aturada. Abans del descans, Guedes ha pogut marcar el segon per a Portugal. Després d'una bona assistència de Cristiano Ronaldo s'ha plantat tot sol davant El Kajoui, però l'un contra un ha estat favorable al porter del Marroc.  

En la represa, el Marroc ha sortit amb una marxa superior a Portugal. En els primers 10 minuts, els d'Hervé Renard han tingut dues clares ocasions protagonitzades per Younes Belhanda. El jugador del Galatasaray ha posat a prova Rui Patrício. Primer amb un bon xut. Després, amb una bona rematada de cap. El porter portuguès ha superat l'examen amb un excel·lent.

Tot i això, el domini dels africans no s'ha traduït ja en ocasions clares de perill fins al tram final de l'enfrontament. Una rematada de cap de Benatia, que ha sortida desviada a l'esquerre de la porteria de Rui Patrício, quan encara quedaven uns dotze minuts per a la conclusió, i un xut a la mitja volta del mateix Benatia, amb cama esquerra, que ha sortit per damunt del travesser portuguès en el temps afegit han estat les dues aproximacions més perilloses dels marroquins.

 

 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut