Girona

Portu: "Si ve alguna cosa i és bona per al club ens asseurem a veure què es fa"

El davanter murcià espera retrobar-se amb el gol en aquesta temporada que tot just comença

Josep Maria PuigActualitzat

Cristian Portugués, Portu, ha estat el jugador revelació del Girona en el debut dels de Montilivi a la Primera Divisió, amb 11 gols. Però la seva sequera golejadora ja s'allarga gairebé cinc mesos. I és que en els últims 12 partits de Lliga no va veure porteria. Nova temporada, bioritmes nous.

"Aquesta temporada comencem de zero. Hem de tenir la ment posada a aconseguir la millor puntuació i, per descomptat, en el meu cas tindré la porteria entre cella i cella."

Amb l'arribada d'Eusebio, el mitjapunta murcià espera tenir el mateix protagonisme que amb Machín. De tota manera, el seu nom ha sortit a moltes travesses.

"Tinc contracte amb vigor i, al final, en futbol mai se sap. Jo estic content aquí i si ve alguna cosa i és bona per al club ens asseurem a veure què es fa, però al final els contractes són els que manen i segueixo tenint contracte aquí."

El Girona encara la recta final de la seva pretemporada a Manchester. Aquest dimarts, abans de marxar cap a l'Índia, els d'Eusebio jugaran un nou amistós. Aquesta vegada, el rival dels gironins serà l'Oldham Athletic.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut