Portu celebra el gol de l'empat del Girona al Wanda Metropolitano
Girona

Portu ja suma vuit gols i es converteix en el futbolista més decisiu del Girona

Excepte el partit amb el València, en tots els que ha marcat el murcià, el Girona sempre ha puntuat aquesta temporada

Cristina BusquetsActualitzat

El Girona va tornar de Madrid després de puntuar en un dels camps més complicats de la categoria. L'empat contra l'Atlètic de Simeone va tenir un protagonista habitual: Cristian Portugués "Portu", que s'ha convertit en el jugador dels gols decisius aquesta temporada.

El Wanda Metropolitano és imponent, però, si hi ha una cosa que defineix aquest Girona, és que no té por de res. Ni el gol de Griezmann passada la primera mitja hora va fer que els gironins poguessin tenir dubtes.

Al minut 72 apareixia Portu per fer l'empat. Si hi ha un jugador decisiu en el Girona, és ell. Excepte el partit amb el València, en tots els que ha marcat el murcià, el Girona ha puntuat, un botí de 12 dels 27 punts que suma el conjunt de Pablo Machín a la classificació. 8 gols de Portu, 2 dels quals li han valgut la victòria a l'equip com en el del Madrid i el Dépor, i que ja trepitja els talons a Stuani, màxim realitzador de l'equip, amb 10.

Decisiva aturada de Gorka al segon temps. El navarrès tornava a jugar 12 partits després per la lesió al primer temps de Bono. "Quan un company es fa mal, el primer és la integritat i la salut de tots nosaltres i el que passa que el futbol et dona aquestes oportunitats per ajudar l'equip, que és el més important", va explicar després de partit.

Els gironins van firmar un altre capítol de la seva història. L'Atlètic no ha estat capaç de guanyar el Girona en la seva primera temporada a Primera Divisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut