MotoGP

Pol Espargaró ja roda com a pilot de MotoGP i Jorge Lorenzo marca el millor temps en la primera jornada d'entrenaments a Xest

Marc Márquez no ha participat en la primera jornada d'entrenaments de MotoGP de cara al 2014. Dani Pedrosa tampoc ha rodat. Un dels que esperava amb més impaciència la jornada ha estat Pol Espargaró, el campió de Moto2, que s'ha estrenat amb la Yamaha de Tec3. També ha debutat Cal Crutchlow amb la Ducati. Jorge Lorenzo, que ha rodat amb la nova Yamaha, ha estat el més ràpid del dia.

Actualitzat

Marc Márquez ha deixat aparcada la moto de competició i s'ha mogut amb escúter pel pàdoc del circuit de Xest. Ha arribat tard, força tard, i és que les celebracions van ser molt llargues. Al cap d'un dia, Márquez ja ha començat a assimilar la dimensió de què significa ser la nova referència a MotoGP.

 

El de Cervera no ha participat en la primera jornada d'entrenaments de MotoGP de cara al 2014. Dani Pedrosa tampoc ha rodat. Un dels que esperava amb més impaciència la jornada ha estat Pol Espargaró, el campió de Moto2, que s'ha estrenat amb la Yamaha de Tec3. També ha debutat Cal Crutchlow amb la Ducati. Jorge Lorenzo, que ha rodat amb la nova Yamaha, ha estat el més ràpid del dia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut