El germà petit d'Aleix Espargaró ha firmat per dues temporades (Foto: Reuters).
Motociclisme

Pol Espargaró farà el salt a Moto GP amb Yamaha Tech 3, amb qui ha firmat per a les pròximes dues temporades

Pol Espargaró farà el salt a Moto GP la pròxima temporada amb l'equip Yamaha Tech 3. El germà petit d'Aleix Espargaró debutarà en la categoria reina amb l'equip satèl·lit de Yamaha amb el qual ha signat per les pròximes dues temporades.

Actualitzat
Pol Espargaró, farà el salt a Moto GP la pròxima temporada amb l'equip Yamaha Tech 3. El germà petit d'Aleix Espargaró debutarà a la categoria reina amb l'equip satèl·lit de Yamaha amb el qual ha signat per les pròximes dues temporades.

Pol Espargaró, que es troba competint a Moto 2 amb l'equip Tuenti HP 40 i que es troba en plena disputa pel seu primer títol mundial, correrà la pròxima temporada a Moto GP després de fitxar amb Yamaha Tech 3 per les properes dues temporades. El pilot de Granollers formarà part de l'equip juntament amb Bradley Smith, en substitució de Cal Crutchlow que també ha anunciat que marxa a Ducati.

Pol Espargaró, guanyador aquesta temporada de tres de les vuit proves disputades a la categoria Moto2, va debutar al Campionat del Món el 2006 en 125cc.
Anar al contingut