Pogba espera jugar al Bernabéu després d'un mes i mig de baixa (Reuters)
Lliga de Campions

Pogba espera estar a punt per al partit de tornada contra el Reial Madrid al Bernabéu

El migcampista francès de la Juventus, que es va fer un trencament fibril·lar el 18 de març, reapareixerà dissabte contra el Càller, tal com va avançar el tècnic Massimiliano Allegri

Actualitzat

El migcampista francès Paul Pogba reapareixerà dissabte que ve després de un mes i mig de baixa per una lesió muscular, i s'espera que estigui a punt per a la tornada de semifinals de Lliga de Campions a l'estadi Santiago Bernabéu, segons va anunciar ahir Massimiliano Allegri després de l'anada al Juventus Stadium.
   
Després d'una nit feliç per a l'afició de la Juventus, la cirereta l'hi va posar Allegria amb l'anunci de l'esperat retorn de Pogba. El referent de la Juve al centre del camp va fer-se un trencament fibril·lar el 18 de març, en un partit de la Lliga de Campions contra el Borussia Dortmund, i ja ha començat a entrenar-se amb els seus companys a Torí.
   
Dimarts al matí, Pogba es va fer unes proves que van donar uns resultats positius per permetre que reaparegui dissabte contra el Càller en un partit de la lliga italiana que ja ha conquerit el Juventus, i que servirà a Allegri per reservar bona part de l'equip titular per a la cita del Bernabéu del proper dimecres.

"El resultat de les proves que hem realitzat a Pogba va ser bo, va començar a entrenar-se amb l'equip i espero que dissabte pugui jugar uns minuts perquè no seria possible jugar dimecres contra el Reial Madrid sense haver jugat abans", ha confirmat Allegri.

Després de derrotar el vigent campió d'Europa, la plantilla de la Juventus gaudeix d'un dia i mig de descans concedit pel seu entrenador. Fins dijous a les sis de la tarda no començarà a preparar el partit de dissabte contra el Càller al Juventus Stadium, en una sessió en què Pogba, que completa de moment treball en solitari, serà la gran atracció, en tornar a la dinàmica de grup.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut