Espanyol

Pochettino reuneix els seus homes durant una hora i Verdú assegura que al vestidor es respira tranquil·litat

L'Espanyol té una prova de foc, aquest diumenge, per mirar de redreçar el rumb a la Lliga i aconseguir la primera victòria de la temporada. El rival és de nivell, l'Atlètic de Madrid, però l'equip està disposat a capgirar la situació. De fet, avui Pochettino s'ha reunit amb els seus homes en una xerrada abans de la sessió matinal d'entrenament durant una hora. Al vestidor es respira tranquil·litat, com ha explicat un dels capitans, Joan Verdú.

Actualitzat
L'Espanyol té una prova de foc, aquest diumenge, per mirar de redreçar el rumb a la Lliga i aconseguir la primera victòria de la temporada. El rival és de nivell, l'Atlètic de Madrid, però l'equip està disposat a capgirar la situació. De fet, avui Pochettino s'ha reunit amb els seus homes en una xerrada abans de la sessió matinal d'entrenament durant una hora. El tècnic podrà recuperar Forlín i Longo, mentre que Colotto i Albín ja s'entrenen amb el grup. Dins el vestidor es respira tranquil·litat, com ha explicat un dels capitans, Joan Verdú.

El jugador català ha assegurat que, malgrat el mal moment en què es troben, no poden "abaixar els braços ni pensar que ja està tot decidit", i que estan convençuts que sortiran d'aquesta. Verdú ha insistit en les ganes del vestidor de "capgirar la situació", perquè saben que si segueixen així "aquesta situació canviarà tard o d'hora", i ha apuntat que en aquest inici de Lliga els resultats "no es corresponen" amb el que estan fent i que tenen "poc premi".

No obstant això, el migcampista no ha esquivat l'autocrítica: "Si no guanyem és perquè alguna cosa no estem fent bé; som els primers a reconèixer que hem de  millorar coses. Però també ens falta una mica de sort, potser en una altra situació la pilota rebota en el pal i entra i ara surt fora", ha comentat.

Verdú, a més, ha negat de forma contundent que existeixi "cap mal rotllo al vestidor" i ha apostat per la unitat per canviar aquesta dinàmica. "A tots ens agradaria portar més punts, però ara hem d'estar més units que mai. Cal pensar en positiu, tornar a agafar confiança i mirar cap endavant", ha subratllat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut