Espanyol

Pochettino recupera Romaric i Sergio García de cara al partit amb l'Atlètic de Madrid

Just el dia després que Javi Márquez va anunciar que dimecres s'operarà a Múrcia per recuperar-se de la lesió al turmell, Mauricio Pochettino ha recuperat un efectiu per al delmat mig del camp blanc-i-blau. El castigat Romaric ha tornat a la feina de grup i aquest dimarts s'ha entrenat amb la resta de companys després de passar cinc dies treballant en solitari. L'ivorià està cridat a ser un dels referents de la medul·lar espanyolista i d'ell s'espera que sigui la peça important que va ser a principis de temporada. El tècnic periquito també veu reforçada la seva línia ofensiva amb el retorn de Sergio García, baixa per lesió en els dos últims compromisos, però en canvi, perd Javi López, que ha estat descartat per l'edema al peroné esquerre.

Actualitzat
Romaric defuig la premsa i evita donar qualsevol explicació sobre els actes d'indisciplina que l'han portat a viure apartat de l'equip durant els darrers cinc dies. L'ivorià sembla voler deixar enrere aquesta situació incòmoda per normalitzar el seu rol a l'Espanyol just en el dia que ha tornat a treballar amb la resta dels companys. Pochettino segurament comptarà amb ell de cara al pròxim duel a Cornellà-el Prat amb l'Atlètic de Madrid. 

Sergio García torna diumenge

Un altre que carrega bateries és Sergio García. Després de dos partits de baixa per lesió, el davanter podria reaparèixer diumenge, i qui sap si amb un lloc a l'onze titular tenint en compte la crisi golejadora que pateix l'equip blanc-i-blau. El jugador s'ha exercitat amb el grup i ha assegurat que es troba "molt millor i amb bones sensacions". García, màxim golejador de l'equip amb tres gols, espera "assimilar les càrregues de treball i arribar a temps pel diumenge". El punta s'ha perdut els dos últims enfrontaments i ha confessat que pateix més "des de fora", quan no pot jugar. De fet, la lesió va arribar en un dels seus millors moments de la temporada.

El davanter ha tret importància a la manca de gol de l'equip en les últimes jornades. "No hem tingut el punt de sort de cara a la porteria. Si puc aportar coses per ajudar el bloc, molt millor", ha expressat el davanter, tot i que ha aclarit que l'Espanyol "no només necessita" els seus gols.

Walter Pandiani també podria reaparèixer al proper partit. Segueix amb molèsties, però, al quàdriceps de la cama dreta.

Javi López serà baixa

El lateral Javi López, en canvi, està totalment descartat pel partit de diumenge, ja que, tot i que evoluciona correctament de l'edema al peroné dret, no estarà preparat per competir.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut