Espanyol

Pochettino recupera la majoria d'efectius per preparar el partit contra el Madrid

Mauricio Pochettino ja té l'equip pràcticament al complet un cop Kameni, Nakamura i Ben Sahar han tornat dels respectius compromisos internacionals. Els blanc-i-blaus aprofiten al màxim les hores per preparar el debut a Cornellà contra el Madrid, un partit que no es perdrà Iván de la Peña, recuperat de les molèsties. A més del capità, també torna a estar disponible per al tècnic David García, recuperat de les lesions musculars.

Actualitzat
Ben Sahar i Kameni, que han saltat al terreny de joc a les onze tocades del matí, han fet una mica de carrera contínua. Nakamura, de la seva banda, ha treballat al gimnàs. El migcampista japonès ha tornat amb molèsties lleugeres al turmell, però els serveis mèdics de l'Espanyol confien que demà ja s'entrenarà amb normalitat.

Demà s'espera la presència de Nico Pareja, convocat per l'Argentina. El central blanc-i-blau, que no ha participat en cap dels dos partits disputats per l'albiceleste contra el Brasil i el Paraguai, arribarà just, però no ha de tenir problemes per jugar dissabte contra el Reial Madrid.

Pochettino manté el dubte del davanter uruguaià Iván Alonso, que se segueix entrenant al marge de l'equip per un fort cop en un genoll. En canvi, tant Iván de la Peña com David García s'han recuperat de les lesions musculars que tenien i podran enfrontar-se al conjunt blanc. El capità blanc-i-blau està convençut que dissabte es trobaran davant un equip complicat, però no impossible. Lo Pelat ha explicat que ja no ha tingut molèsties els últims dies i, per tant, confia tornar a l'equip.

Coincidint amb el partit de dissabte, l'Espanyol posarà a la venda al nou estadi una edició limitada de 5.500 blísters de DVD amb les imatges de la cerimònia inaugural de Cornellà-el Prat. L'entitat també ha presentat els nous productes de roba del club.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut