Espanyol

Pochettino reconeix contactes amb la directiva de l'Espanyol per a la seva renovació

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha assegurat que la seva renovació, probablement fins al juny del 2014, està encarrilada, encara que no està concretada. "No hi ha res signat però n'estem parlant. És una mostra de confiança per tot el treball que estem realitzant. Però no és el més important, ara aquest tema és secundari i hem de centrar totes les energies en el bon funcionament de l'equip fins al final de Lliga", ha explicat el tècnic a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol. Pochettino ha subratllat diverses vegades, durant la roda de premsa, el seu compromís amb l'entitat blanc-i-blava.

Actualitzat
"Tinc un any més de contracte i estic a plena disposició del club. Ara per ara no em passa pel cap sortir de l'Espanyol, vull seguir en aquest projecte", ha puntualitzat el tècnic argentí.

L'entrenador periquito, d'altra banda, ha volgut tancar les acusacions d'alguns sectors barcelonistes sobre la diferència d'intensitat amb la qual l'Espanyol va afrontar el seu partit contra els madridistes i contra el Barça. "Segons les dades que tenim, l'equip va córrer molt més en el partit de diumenge passat que en el derbi contra el Barcelona", ha informat. "La intensitat que vam tenir contra el Madrid va ser altíssima. Potser sembla que ets menys agressiu, però durant el partit el 68% de la possessió la va tenir l'Espanyol i en el derbi, el 40%, però ja no em sorprèn cap comentari", ha recalcat.

Sobre l'Osasuna i Coro

Sobre el pròxim rival perico, el preparador ha confessat que l'arribada d'un nou entrenador, José Luis Mendilibar, a la banqueta de l'Osasuna els deixa sense pistes: "No tindrem gaires  referències i haurem d'estar molt alerta, però segur que ells canvien tant psicològicament com motivacionalment. Sortiran amb rebel·lia". Ferran Corominas, davanter cedit a l'Osasuna al mercat d'hivern, no podrà jugar per l'anomenada "clàusula de la por", una decisió defensada pel tècnic argentí. "Aquest tipus de clàusules són comprensibles i ho fan tots els equips. No és especial contra Coro ni és per una por esportiva, potser és més una qüestió política de clubs", ha comentat.

Pochettino ha explicat que el central Forlín, suplent en el partit del Madrid, no l'ha decebut i ha assegurat que a la plantilla "hi ha molta competència" de manera que no es fixa en l'experiència dels jugadors ni "en el carnet d'identitat" per confeccionar les alineacions. Finalment, l'entrenador s'ha referit a les lesions musculars del seu equip. "Assumim que la nostra forma d'entrenar i de jugar va al límit i té riscos, però creiem que és la millor forma de créixer com a equip. Sempre juguem amb aquesta línia i poden produir-se complicacions pel que fa a lesions", ha assegurat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut