Espanyol

Pochettino no ha volgut revelar si De la Peña jugarà contra el Madrid

L'Espanyol està totalment concentrat en el partit de dissabte, contra el Reial Madrid, que suposarà, a més, l'estrena a la Lliga del nou estadi de Cornellà-El Prat. El tècnic, Mauricio Pochettino, no ha volgut desvelar si Iván de la Peña jugarà, tot i que fa dies que treballa amb l'equip.

Actualitzat
Veient-lo entrenar-se, lo Pelat treballa amb la mateixa intensitat que la resta de companys, ningú no diria que Iván de la Peña és dubte per jugar dissabte contra el Reial Madrid; però un mes i mig apartat del grup per culpa d'un problema muscular fa prendre totes les precaucions i en aquest sentit, l'entrenador, Mauricio Pochettino, és el més prudent a l'hora de valorar la participació d'Iván de la Peña.

De la Peña no és l'únic Iván amb problemes. Un cop al genoll ha fet que Iván Alonso no s'hagi pogut entrenar amb normalitat. Els serveis mèdics li han mirat i remirat la cama abans d'apartar-lo del grup. Contratemps a banda, dissabte no deixa de ser l'estrena oficial de Cornellà-El Prat i amb el Reial Madrid com a rival.

Entre els més de 34.000 abonats i les 3.000 entrades que ja s'han venut, la previsió és que, dissabte, Cornellà-El Prat estarà a un pas del ple.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut