Espanyol

Pochettino: "Em toca assumir aquesta situació. Ens fa mal, però hem de seguir treballant"

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, va assegurar, després de la derrota contra l'Atlètic de Madrid, que "la situació és difícil i ens preocupa", però va confirmar que no ha tingut cap reunió amb els seus jugadors per analitzar la crítica situació de l'equip. "Em toca assumir aquesta situació. No estic content, però he de seguir treballant", va afegir el tècnic blanc-i-blau.

Actualitzat
L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, va assegurar, després de la derrota contra l'Atlètic de Madrid, que "la situació és difícil i ens preocupa", però va confirmar que no ha tingut cap reunió amb els jugadors per analitzar la crítica situació de l'equip.

"M'hauria agradat que les coses haguessin començat de manera diferent", va explicar el tècnic, que no va voler analitzar els càntics dels aficionats. "Jo no he sentit els crits de l'afició. Per tant, no els puc valorar", va assegurar.

Segons Mauricio Pochettino, tot i que l'Espanyol ha fet el seu pitjor inici de la història de la Lliga, no és el moment d'abaixar els braços. "Em toca assumir aquesta situació. No estic content, però he de seguir treballant. Ens ha pesat la situació i hem sortit molt nerviosos. L'equip no ha jugat còmode", va dir en una roda de premsa en què se'l va veure amb un to baix i bastant enfonsat. Al descans del partit, el conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, va reconèixer, en declaracions a Catalunya Ràdio, que el crèdit de Pochettino a la banqueta és il·limitat.

Compareixença del portaveu del consell d'administració

Després de la derrota contra l'Atlètic de Madrid, l'Espanyol va informar que avui, a les 21 hores, compareixerà a l'auditori de l'estadi de Cornellà-el Prat el portaveu del consell d'administració del club, Rafa Entrena, per valorar la reunió ordinària de l'òrgan rector.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut