Espanyol

Pochettino deixa fora de la convocatòria Tamudo per al partit contra el Tenerife

Tamudo no ha entrat a la llista de convocats de Pochettino per al partit contra el Tenerife a Cornellà-El Prat. El tècnic de l'Espanyol ha justificat aquesta absència per motius tècnics però no ha volgut donar més detalls sobre aquesta decisió. S'ha de remarcar que la directiva de l'Espanyol ha donat a Pochettino plens poders per decidir sobre Tamudo després de la guerra oberta aquesta setmana amb el jugador i el seu representant. Les grans novetats a la convocatòria són el retorn de De la Peña i la presència del jugador del planter Víctor Ruiz.

Actualitzat
Tot i tenir l'alta mèdica, Raúl Tamudo s'ha quedat fora de la convocatòria de 18 futbolistes de Mauricio Pochettino per al partit de diumenge davant el Tenerife. En canvi, l'entrenador argentí ha decidit comptar amb De la Peña després de lesionar-se a la segona jornada de Lliga davant el Reial Madrid. L'altra novetat a la llista és el defensa del planter Víctor Ruiz, mentre que Forlín se n'ha quedat fora perquè està sancionat per la seva expulsió a El Madrigal.

La llista completa de convocats és la següent: Kameni, Cristian Álvarez, Pillud, Pareja, Roncaglia, David Garcia, Moisés, Verdú, De la Peña, Baena, Marqués, Luis García, Iván Alonso, Coro, Nakamura, Callejón, Ben Sahar i Víctor Ruiz.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut