Espanyol

Pochettino defuig els discursos més pessimistes i defensa el joc brindat per l'Espanyol

Les cinc jornades que encadena l'Espanyol sense guanyar han posat en dubte les aspiracions del conjunt blanc-i-blau a la Lliga després d'un bon inici de campionat i semblen haver sumit l'afició periquita de nou en la resignació. Mauricio Pochettino, però, lluny dels discursos més pessimistes i tip de les visions més catastrofistes, ha sortit en defensa dels seus homes i la feina que tots junts estan duent a terme. Per l'entrenador argentí, l'actual problema és que els resultats no estan acompanyant el joc de l'equip i que precisament per això cal fer un balanç positiu d'aquest primer terç de temporada.

Actualitzat
Mauricio, potser cansat de la visió pessimista que envolta un cop més l'Espanyol després de sumar només dos punts dels últims 15 disputats, ha fet servir l'estadística per defensar el joc desplegat pel seu equip en aquest primer terç de temporada. 

El tècnic argentí ha explicat aquest dimecres que l'Espanyol és el setè equip amb més rematades i el segon que més centrada llança. A més, l'entrenador ha esgrimit les dades que diuen que els blanc-i-blaus han tingut més possessió que el rival en 12 dels 14 enfrontaments jugats fins ara. És a dir, que per l'argentí el principal problema de l'equip és que el seu futbol no es veu correspost amb bons resultats. "Les dades -ha reblat Pochettino- ratifiquen el joc de l'equip. Per nosaltres, no hi ha debat intern ni tenim dubtes". L'entrenador, però, no s'ha referit als pobres registres golejadors -només 11 dianes- de l'esquadra blanc-i-blava.

En l'apartat esportiu, Pochettino ha volgut passar pàgina a l'afer Romaric d'una vegada per totes i ha cridat a oblidar la polèmica i centrar-se només en l'equip. També ha estat notícia aquest dimecres Juan Albín, que ha passat un control rutinari per avaluar quan podrà reincorporar-se al grup. Javi Márquez, a més, ha estat operat amb èxit a Múrcia del turmell esquerre.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut