Espanyol

Pochettino considera que "dilluns no és un dia adequat per jugar a futbol"

Mauricio Pochettino ha mostrat aquest dimecres el seu disgust per la data designada per disputar el partit contra l'Athletic Club, dilluns 2 de maig, a Cornellà-el Prat. "Ens havia de tocar algun partit dilluns. A mi no m'agrada, no em sembla bé per la gent que pot anar a l'estadi, però hem d'adaptar-nos", ha dit el tècnic argentí. L'entrenador blanc-i-blau està satisfet pel nivell de l'equip en els dos últims partits, ja que opina que s'ha recuperat "el sacrifici i la solidaritat".

Actualitzat
En aquest sentit, Pochettino ha assegurat que el vestidor està molt conscienciat per a aquesta recta final de Lliga. "No hi ha la sensació que el que queda de temporada és insalvable, no ens espanta el que ve. Pensem en el partit que ve, el de l'Sporting, perquè és el més important ara", ha apuntat.

També ha comentat que l'equip, sobretot els jugadors que acaben contracte, no estan molestos per les declaracions del president Dani Sánchez Llibre, en què assegurava que els fitxatges d'Albín i Luna estaven gairebé tancats. "No he notat res, a ningú li ha sabut greu. La gent pensa en el col·lectiu", ha comentat Pochettino.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut