Espanyol

Pochettino aparca el derbi i centra tots els seus esforços en el Racing

L'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha reconegut avui que entén l'expectació que s'està generant pel derbi davant el Barcelona d'aquest dissabte, encara que ha recordat que l'important és el partit de demà davant el Racing. "No justificaré l'entorn, però és el primer derbi a Cornellà i desperta molta expectació. La nostra obligació és pensar en el Racing de Santander, perquè és el partit més important. L'important és que nosaltres ho tinguem clar i que l'equip està conscienciat", ha comentat. Pochettino ha afirmat que la plantilla es troba en "un bon moment" i més després de la victòria en l'última jornada.

Actualitzat
En aquest sentit, ha deixat clar que encara falta per aconseguir la permanència. "Un no sap què pot passar perquè a sota hi ha una gran lluita. El nostre objectiu és anar a Santander per aconseguir tres punts; és prou al·licient. Esperem fer un bon partit per emportar-nos el triomf", ha comentat.

També ha insistit que el partit és important per als dos equips i que seria un error no plantejar-ho així. "Hem de sortir amb la mateixa motivació que el Racing de Santander i hem de fer un bon partit per aconseguir els tres punts", ha manifestat. Pochettino ha apuntat que una de les motivacions de l'equip és "trencar la mala ratxa fora de casa i guanyar després de tants mesos" i ha afegit que tampoc oblida la derrota soferta a la primera volta: "Les revenges esportives sempre són una bona excusa. L'equip vol créixer i acumular bons resultats".

El tècnic, a més, ha subratllat que l'Espanyol no pot renunciar a res i que tot es decidirà en aquest tram final de temporada: "De tota manera, no volem pensar en allò que vindrà en el futur sinó el present. Si guanyem demà, les expectatives seran diferents de les d'avui".

Tot i això, i malgrat el seu discurs, Pochettino ha reconegut que farà canvis en l'onze inicial amb vistes al partit d'aquest dimecres, encara que ha deixat clar que serà per qüestions estrictament tècniques.

La llista de convocats per a aquest partit és: Kameni, Cristian Álvarez, Chica, Pillud, Pareja, Dídac, Verdú, Ben Sahar, Víctor, David, Luis García, Iván Alonso, Roncaglia, Moisés Hurtado, Callejón, Forlín, Baena i Corominas. Han quedat fora Dani Osvaldo, sancionat, Fernando Marqués, Javi Márquez i Iván de la Peña, lesionats, i Raúl Tamudo i Javi Ruiz, per decisió tècnica.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut