Espanyol

Pochettino, amoïnat pel nou Màlaga, però pensant encara en la derrota a Riazor

Incertesa de Mauricio Pochettino respecte al nou Màlaga, però que, segurament, no supera el malestar que ara mateix encara li provoca pensar en el partit de Riazor. Tres dies després, el tècnic blanc-i-blau encara té molt present la derrota contra el Deportivo. Contra el Màlaga, Osvaldo podria tornar contra el Màlaga un cop l'italoargentí ha complert els tres partits de sanció. Pel que fa a la porteria, Pochettino diu que no fomenta el debat, però tampoc no ha desvelat si donarà continuïtat a Cristian Álvarez o si recuperarà Carlos Kameni.

Actualitzat
Pochettino ha assegurat aquest matí a la Ciutat Esportiva que l'equip ha fet autocrítica després de la derrota a Riazor i que encara està molest per haver perdut l'oportunitat de ser a la zona més elitista de la classificació de Primera Divisió. "L'empipament encara em dura, segueixo cabrejat, i tota la plantilla, perquè teníem la possibilitat de ser als llocs de privilegi, i això no sempre es té a prop. Podíem haver portat alguna cosa molt positiva de Riazor, però no vam ser contundents en cap de les dues àrees", ha assegurat el tècnic blanc-i-blau.

En aquest sentit, Pochettino ha confessat que la plantilla ha reflexionat molt des del partit de diumenge: "Hem de ser un equip molt agressiu, lluitar per cada pilota i per cada partit. Hem fet bastant autocrítica, sobretot per la primera part de Riazor, i espero que això hagi servit perquè no torni a passar." Pochettino ha destacat especialment els errors en els tres gols, tots a pilota aturada.

D'altra banda, l'entrenador de l'Espanyol ha valorat la situació a la porteria després que Cristian fos titular a Riazor amb Kameni recuperat. "Per mi no hi ha intocables en un equip de futbol, i jo el primer. Les jerarquies no les dono jo, cada jugador s'ha de guanyar el lloc cada dia d'entrenament", ha insistit. Pel tècnic no hi ha debat: "Jo no alimento aquesta situació. Kameni sortia d'una lesió i em semblava que Cristian havia de ser el porter titular a Riazor. Però això no té res a veure amb qui serà el porter dissabte contra el Màlaga. Tinc 25 futbolistes i no hi ha ni titulars ni suplents."

D'altra banda, Pochettino ha comentat la possibilitat de fitxar un reforç en el mercat d'hivern, possiblement un central: "Per ara no ens plantegem fitxar ningú, ja veurem com surten Galán i Mattioni de les seves lesions." El tècnic i el club estudiaran "cas a cas" si arriba alguna oferta per a algun dels seus jugadors.

Finalment, el tècnic ha analitzat l'arribada de Pellegrini: "Pot ser més perillós, però no hi ha gaire temps per canviar el plantejament tàctic i la seva estructura base serà la mateixa. És un partit molt important per a nosaltres de cara a saber on podem arribar. Marcarà la línia que cal seguir."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut