Espanyol

Pochettino alerta del perill de la visita de l'Hèrcules al fortí de Cornellà-el Prat

L'Espanyol rebrà la visita de l'Hèrcules en un partit en què els blanc-i-blaus volen seguir la ratxa victoriosa al seu fortí de Cornellà-el Prat. A la llista de convocats hi destaca el retorn de Jesús Dátolo, baixa per lesió a Santander, i la presència de Jordi Amat, recuperat de les molèsties al bessó. En canvi, Iván Alonso n'ha quedat fora per decisió tècnica. Mauricio Pochettino ha avisat que l'Hèrcules és un rival molt perillós per la seva velocitat en atac, i ha insistit que hauran de jugar amb molta intensitat si no es volen veure sorpresos per un equip que ja va ser capaç de guanyar al Camp Nou. El tècnic argentí ha insistit que aquest compromís és el més difícil, a casa, des que ha començat la Lliga.

Actualitzat
L'Espanyol vol seguir intractable a casa i confia en l'"efecte Cornellà-el Prat" per tornar a colar-se en la zona Champions. Mauricio Pochettino ha assegurat que l'Hèrcules és una de les cites més complicades per l'equip blanc-i-blau aquesta temporada fins ara, i ha recordat, posant l'exemple del 4-0 de Portugal a Espanya, que sense intensitat qualsevol rival pot sorprendre el contrari.

"És un equip complicadíssim, agressiu, ràpid, que juga bé per les bandes, amb ritme, desbordant. És un dels partits més difícils que hem tingut fins ara. Ja ho va demostrar guanyant al camp del Barça i hem de sortir al màxim des del primer minut", ha insistit el tècnic blanc-i-blau.

A la llista de convocats hi serà l'argentí Dátolo, amb l'alta mèdica, i el jove Jordi Amat, per compensar la baixa de Víctor Ruiz a l'eix de la defensa. En canvi, Iván Alonso n'ha quedat fora per decisió tècnica.

L'Hèrcules arriba sense Drenthe

L'Hèrcules arriba a Barcelona amb una baixa important. L'holandès Royston Drenthe, una peça bàsica en els esquemes d'Esteban Vigo, s'ha quedat a Alacant per culpa d'una úlcera a l'esòfag. Drenthe està ingressat en una clínica alacantina per recuperar-se d'aquesta afecció causada, segons els metges, per l'estrès que li ha provocat el naixement del seu tercer fill aquesta mateixa setmana. La gran amenaça de l'Hèrcules serà el francès David Trezeguet, màxim golejador del seu equip amb sis dianes.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut