El petit Thomas plora en veure que Räikkönen ha d'abandonar la cursa del GP d'Espanya en la segona volta (@f1)
Fórmula 1

Plora en veure que Räikkönen ha d'abandonar i acaba veient la cursa amb ell al "motorhome" de Ferrari

La imatge d'un nen plorant per l'abandonament del pilot de Ferrari, i la seva posterior reacció, s'ha emportat bona part del protagonisme del GP d'Espanya

Actualitzat

El pas de la Fórmula 1 pel Circuit de Barcelona-Catalunya ha deixat una imatge insòlita que té una bonica història al darrere. Tot comença quan Kimi Räikkönen es veu obligat a abandonar en la segona volta, com a conseqüència del xoc que va tenir amb el Red Bull de Verstappen tot just començar. Les càmeres enfoquen un nen, vestit de dalt a baix de Ferrari, que plora desconsoladament en veure com el seu ídol queda fora de la cursa tan aviat.

Posteriorment, el petit ferrarista torna a aparèixer en pantalla, aquesta vegada fent salts d'alegria i aplaudint enèrgicament per celebrar l'avançament de Sebastian Vettel sobre el Mercedes de Valteri Bottas.

En qüestió d'instants, la imatge del petit es va convertir en un dels temes més comentats al pàdoc, i l'escuderia italiana i la cadena de televisió RTL van moure cel i terra per trobar el nen: es diu Thomas, té sis anys, és francès i les seves llàgrimes, plenes de tristesa, van aconseguir donar-li una de les alegries més grans, i és que van entendrir el cor de gel de Kimi Räikkönen –famós pel seu mal caràcter–, que li va obrir les portes del seu "motorhome". Es van fer fotos junts i, al final, en Thomas es va emportar una gorra signada pel de Ferrari.

El somriure del pilot finlandès, molt car de veure –i impossible de veure quan ha d'abandonar– es va acabar dibuixant; un fet del tot insòlit que només un nen podia aconseguir.

La pel·lícula dels fets, es pot veure aquí:

 

Anar al contingut