Barça

Piqué, Umtiti i Iniesta s'entrenen amb el grup en l'últim entrenament abans de marxar cap a Anoeta

Últims preparatius del FC Barcelona per trencar la maledicció del difícil estadi de la Reial Societat

Actualitzat

Els jugadors disponibles del FC Barcelona han completat l'últim entrenament abans del difícil desplaçament cap a Anoeta en un matí gris i gèlid. Un ambient semblant al que es trobaran a Sant Sebastià en la visita dels blaugranes al camp de la Reial Societat. Luis Enrique ha preparat a consciència un enfrontament complicat. Objectius: trencar la maledicció d'un estadi que fa sis temporades que els blaugranes no guanyen i millorar la imatge a la Lliga després de l'espès partit de dissabte passat al Camp Nou contra el Màlaga.

Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Samuel Umtiti han pogut exercitar-se amb els seus companys tot i que encara no tenen l'alta mèdica. En el capítol de baixes, MathieuArda Turan que segueix amb un procés febril i Aleix Vidal, amb permís de casament, i Jordi Masip, amb permís de paternitat, estaran absents en el compromís d'Anoeta.

Per reforçar l'entrenament, un cop més, Luis Enrique ha comptat amb diversos jugadors del filial com Aleñá, Marlon i Moisés, i també amb Oriol Busquets i Oriol Rey, del Juvenil A.

L'entrenador del Barça s'emporta a Sant Sebastià: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, S. Busquets, Denis Suárez, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr., Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleñá i Marlon.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut