Barça

Piqué torna a ensenyar la maneta set anys després

El central blaugrana ha repetit el gest que va fer fa set anys quan el Barça va superar el Madrid per 5 gols a 0 al Camp Nou

Actualitzat

Gerard Piqué ha tornat a ensenyar la maneta. Després que Arturo Vidal hagi marcat el cinquè gol de l'equip blaugrana davant el Reial Madrid en el clàssic disputat aquest diumenge, el central blaugrana ha aixecat la mà fent referència als 5 gols que el seu equip ha marcat al conjunt blanc. El club també se n'ha fet ressò a les xarxes socials, publicant la fotografia del moment en què Piqué ha fet el gest.

Però no és la primera vegada que Piqué fa aquest gest a la grada del Camp Nou. Fa set anys, durant la temporada 2010/2011, el FC Barcelona va superar el Reial Madrid, que entrenava José Mourinho, per 5 gols a 0, i el defensa blaugrana va celebrar la golejada amb el mateix gest.

Piqué: "La victòria implica alguna cosa més que tres punts"

El defensa del Barça ha valorat l'acció a la roda de premsa posterior la victòria, apuntant que guanyar al Madrid et dona "una sensació de plaer important", tot i que ha explicat que cal "mantenir els peus a terra":

"Històricament és el nostre etern rival i la victòria implica més que tres punts perquè et dona una sensació de plaer important, però hem de mantenir els peus a terra perquè són només tres punts. Gaudir-ho, nosaltres, les famílies i els aficionats, però això dimecres continua. Aquest club ens obliga a guanyar cada partit, cada cap de setmana."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut